Gesamtsumme
Kostenfreie Lieferung ab einem Einkaufswert von 50,00 €
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Product image
Milka Zarte Momente Pralines Mix
99.99 €
In den Warenkorb
Sluiten

Ontdek Milka’s limited editions

Ben jij dol op de smaak en geur van appeltaart? Dan is Ons Appeltaart Genietmomentje jouw nieuwe favoriet! Of ben jij een echte koffieliefhebber? Probeer dan Onze Koffie Date.

Ons appeltaart genietmomentje

De ‘Ons appeltaart genietmomentje’-reep heeft de smaakcombinatie appeltaart, speculaas en karamel en is ingezonden door de 22-jarige Lorenzo uit Den Haag. Zijn ingrediënten zijn niet willekeurig gekozen, maar komen uit de categorie grootmoeders geheimen.


''De geur van de heerlijke zelfgemaakte appeltaart van mijn oma laat mij altijd weer terugdenken aan fijne familiemomenten samen. Het geheime recept van oma waarin ze karamel en gekruide koek toevoegde, en die gezellige familiemomenten rond de tafel inspireerden mij voor deze nieuwe Milka-smaak.''

img

Onze koffie date

De smaak ‘Onze koffie date’ is bedacht door de 27-jarige Annelize Wessels uit Zwolle en bestaat uit de smaken koffie en koekjes. Dé samenstelling voor haar favoriete moment van de dag.

''Na een lange intensieve dag smacht ik naar mijn favoriete momentje. Samen met mijn geliefde genietend op de bank. Het zijn deze heerlijke knusse avondjes die zorgen voor de meest tedere momenten en mij inspireerden voor deze nieuwe Milka-smaak.''

img

Wat betekent het Cocoa Life-logo op Milka producten?

Het Cocoa Life-logo op de verpakkingen van Milka producten garandeert dat alle producten zijn gemaakt van duurzame cacao. Cocoa Life heeft tot doel het leven en het levensonderhoud van boeren en hun gemeenschappen te verbeteren. Zonder de volgende generatie cacaoboeren is er geen cacao - zonder cacao is er geen chocolade.