Gesamtsumme
Kostenfreie Lieferung ab einem Einkaufswert von 50,00 €
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Product image
Milka Zarte Momente Pralines Mix
99.99 €
In den Warenkorb
Sluiten

Milka is jarig en trakteert!

Milka mag dit jaar 120 kaarsjes uitblazen en dit kunnen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een bijzondere verjaardag die we daarom graag met jullie willen vieren. Wij zijn trots dat we al 120 jaar het meest tedere chocolademerk zijn. Ook dit jaar maken wij er onze missie van om tederheid te verspreiden met veel mooie initiatieven. Zo vieren wij onder andere onze verjaardag door Stichting Jarige Job te trakteren.

Stichting Jarige Job kan door de bijdrage 1.500 verjaardagsboxen samenstellen voor gezinnen in Nederland die geen geld hebben om de verjaardag van hun kind te vieren. Stichting Jarige Job & Milka vinden dat ieder kind een feestelijke verjaardag verdient.

img
img

Stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag

 

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, want ieder kind verdient een verjaardag!

LEES MEER OVER STICHTING JARIGE JOB
img
Volg ons op social media en je zult zien hoe onze fans van Milka genieten!