Gesamtsumme
Kostenfreie Lieferung ab einem Einkaufswert von 50,00 €
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Product image
Milka Zarte Momente Pralines Mix
99.99 €
In den Warenkorb

Nieuws van Milka


Kies uit een van de 120 tedere boodschappen en verras een geliefde, buurvrouw of collega met een extra persoonlijk cadeau. Of je nu iemand succes wilt wensen, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken. Voor elke gelegenheid is er een passende reep.


Het maakt niet uit aan wie je de reep geeft, maar hoe je het ook zegt... Zeg het met Milka


Om deze winter Nederland te overladen met tederheid, gaan we enkele steden bezoeken met een Wall of Tenderness. Iedereen die langskomt mag een lief complimentje uitzoeken op de wall, en kan vervolgens ook een lieve boodschap opnemen voor de ontvanger van het heerlijke compliment.


De Wall of Tenderness is te bewonderen op Utrecht Hoog Catharijne (20-11), Rotterdam Airport (21-11), Breda Centraal (26-11), Amsterdam Kalverpassage (27-11) en Eindhoven Heuvelgalerie (28-11).Om deze winter Nederland te overladen met tederheid, gaan we enkele steden bezoeken met een Wall of Tenderness.


Ontdek wat er nieuw is bij Milka. Ontvang het laatste nieuws over promoties, nieuwe Milka producten en Milka's inzet. Maak deel uit van de Milka gemeenschap.


Onverwacht een prijs gewonnen of kans op gratis Milka producten? Let dan goed op! Er zijn regelmatig valse winacties in omloop die zogenaamd van Milka zijn en waarin wordt gevraagd naar uw persoonlijke gegevens. Veel hiervan zijn nep en zijn bedoeld voor SPAM- en phishing doeleinden. In deze nepacties worden vaak gratis Milka producten aangeboden of gevraagd of u mee wil doen om chocolade te testen. Deze acties zijn niet van ons bedrijf. Winacties van Milka of Mondelez International, die plaatsvinden op www.milka.nl of op onze social media kanalen, bevatten ALTIJD bijbehorende voorwaarden voor deelname en gegevensbeschermingsregels.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de

 

nieuwste en meest tedere Milka producten!